AFRICAN KITCHEN

AFRICAN KITCHEN Authentiek Afrikaans

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij African Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 20:09 Als meneer Godwill mijn eten bezorgd dan weet ik zeker dat ik. Op tijd kan eten en eventueel gaan slapen. De rijst heeft zeker gesmaakt.
26 jun 2022 om 23:23 Het was goed ik heb niets te melden
20 jun 2022 om 13:12 Zonder twijfel het slechtste eten dat ik ooit heb besteld bij Thuisbezorgd. 3 uur te laat (heb ze 3x moeten bellen), eten was zeker niet dezelfde dag gemaakt, het was koud en stonk! Ik proefde het, maar spuugde het daarna uit, het was niet te eten.
19 jun 2022 om 19:30 I still don't have my pando
16 jun 2022 om 22:43 2.45 hours later still no food
15 jun 2022 om 23:08 Order took 3.5 hrs. Don’t do it!
12 jun 2022 om 21:51 Weinig voor veel geld bezorging kost 15 euro
7 jun 2022 om 20:22 Delivery took 4 hours.
27 mei 2022 om 21:50 The grilled/baked fish is gorgeous! The jollof is great but the beef could have been more tender.
26 mei 2022 om 23:03 Het was het wachten waard
26 mei 2022 om 22:59 Heerlijk jollof met vis!!
19 mei 2022 om 1:44 Ik ben bovenverwachting verrast ondanks de bezorgkosten wou ik het proberen. WAUW heerlijk, de bezorger was vriendelijk 10/10 snap de negatieve comments niet. Ga zo door ben verslaafd jullie tillen thuisbezorgd naar een hoger niveau. Morgen weer!!!!!