AFRICAN KITCHEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij African Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 22:03 Order brought late,courier didn’t call when he is here and shouted that he waited for long but I didn’t know he outside
24 nov 2022 om 18:48 Bezorging duurde 2 uur. Egusi vond ik niet zo smakelijk.. eten was nog wel warm.
20 nov 2022 om 10:46 The jollof rice was tasty, but the whole order was nearly cold and was delivered exactly two hours after, could have been better
13 nov 2022 om 19:18 Meeer dan 3 u gewacht op me eten en was koud nou no next time
12 nov 2022 om 23:17 The food was so yummy and packed neatly
9 nov 2022 om 21:42 Het eten was heerlijk. Wel veel olie nog aan de vis. Beter uit laten lekken, MAAR de smaak was superrrrr wacht tijd was 90 minuten voor 1 gebakken vis.. zeker nog een keer bestellen.
27 okt 2022 om 21:03 Dat eten was heerlijk, maar de bezorging duurde langer dan 90 min . De bezorger belde niet aan en vond dat ik buiten moest staan voor mijn bestelling. Hij reed de hele wijk alle straten in en uit ipv aan te bellen aan mijn deurbel
12 okt 2022 om 19:30 I've been waiting for my order for 1hr and slept off..This is unbelievable
6 okt 2022 om 20:37 Zit all 2 en half uur te wachten op mijn bestelling. Ongelofelijk is dit
2 okt 2022 om 9:07 Vis was lekker, drooge rijst gekregen en €12,50 aan bezorgkost ik vind blachlijk druur en moest ik 1:30 uur wachten voor mij bestelling.
24 sep 2022 om 20:04 Good food. Payment online did not register with delivery.
24 sep 2022 om 1:05 The food didnt arrive - not sure what happened