AFRICAN KITCHEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij African Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 18:27 Het eten was lekker.
8 jul 2024 om 12:31 Food was good, warm and well packaged
30 jun 2024 om 21:13 Te lang gewacht op mijn eten! Het eten werd koud bezorgd en 2 uur later pas bezorgd nadat ik meerdere keren voorgelogen werd dat de bezorger telkens onderweg was en mijn bestelling klopte niet eens
29 jun 2024 om 21:36 Heb 2uur 45 minuten moeten wachten op mijn eten. En kwam ook nog niet compleet. Terwijl ik voor alles heb betaald
23 jun 2024 om 20:10 2,5 uur gewacht voor mijn eten
22 jun 2024 om 18:46 Het eten was heerlijkkkkkkkk
21 jun 2024 om 18:47 The food is not nice I regret buying it
9 jun 2024 om 20:00 Eten werd bezorgd op de aangegeven tijd. Het eten was AMAZINGLY DELICIOUS Ik ga zeker vaker bestellen
18 mei 2024 om 0:23 Disappointed! I orderd 1 plate of fried rice and 1 plate of jellof rice. The fried rice came smelly and spoilt. Can't believe a restaurant would package and send out spoilt food to a paying customer. It's just unbelievable!
28 apr 2024 om 20:58 Terrible delivery still don’t received food
26 feb 2024 om 8:17 Alles was. Heerlijk behalve de Atieke was niet te eten leek net harde pap
21 feb 2024 om 18:52 Fish was too dry, was bo disposable forks or spoons