AFRICAN KITCHEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 343 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij African Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 20:00 Eten werd bezorgd op de aangegeven tijd. Het eten was AMAZINGLY DELICIOUS Ik ga zeker vaker bestellen
18 mei 2024 om 0:23 Disappointed! I orderd 1 plate of fried rice and 1 plate of jellof rice. The fried rice came smelly and spoilt. Can't believe a restaurant would package and send out spoilt food to a paying customer. It's just unbelievable!
28 apr 2024 om 20:58 Terrible delivery still don’t received food
26 feb 2024 om 8:17 Alles was. Heerlijk behalve de Atieke was niet te eten leek net harde pap
21 feb 2024 om 18:52 Fish was too dry, was bo disposable forks or spoons
21 feb 2024 om 16:30 I'm totally disappointed at the delivery time. Imagine i went myself to pickup the order and was standing for extra 50 minutes before it was ready telling me that they woke up late people that open an online business knowing that customers must order
6 feb 2024 om 19:21 Was nice
20 jan 2024 om 23:11 Heerlijk eten
11 jan 2024 om 7:52 Eten was heerlijk maar de bezorger was onbeschoft dat vond ik dan weer jammer
4 jan 2024 om 12:19 Super lekker eten echt een aanrader.
24 dec 2023 om 21:53 Eten was heerlijk
2 dec 2023 om 19:01 Het eten is echt heerlijk ze hebben aan mij echt een nieuwe klant bezorgers zijn heel vriendelijk geweldig je wacht ook niet te lang op je eten.